Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

28. 07. 2018. 21:58 >> 21:43

SREĆAN U TORINU

Pjanić: Priče o mom odlasku neistinite

Miralem Pjanić, fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine istakao je da je srećan u Juventusu, nakon što su njegovo ime mediji povezivali sa prelaskom u Barselonu, Mančester siti ili Čelsi.

Pjanić se trenutno sa “starom damom“ nalazi na turneji u Sjedinjenim Američkim Državama.

“Slušam mnogo stvari koje nijesu istina. Smiren sam. Spremam se za novu sezonu. To je ono što je najvažnije. Ono što sam napravio u posljednje dvije sezone za Juventus je bilo sjajno i sretna sam s tim što u ovom klubu radim. Ne zanima me šta pišu, jer čitam i čujem mnogo stvari koje uopšte nijesu istina“, kazao je Pjanić za američke medije, prenosi Anadolija.

Pjanić je karijeru počeo u francuskom Mecu, a potom je igrao za Olimpik iz Liona i Romu iz koje je 2016. godine prešao u Juventus. Za “staru damu“ je odigrao 91 zvaničnu utakmicu i postigao 15 golova. U dresu reprezentacije BiH nastupio 79 puta uz 12 pogodaka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније