Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

31. 07. 2013. 21:40 >> 22:06

BALKANSKA FURIJA

Dvije asistencije Jovetića u goleadi Sitija

Reprezentativac Crne Gore Stevan Jovetić, debitovao je za "građane" sa dvije asistencije u furioznoj pobjedi nad Milanom sa 5:3. Fudbaleri Mančester Sitija prvi su finalisti "Audi kupa", koji se održava u Minhenu na "Alijanc Areni".

Jovetić je asistirao Silvi za vođstvo već u 4. minutu, dok je Ričards povećao prednost na 2:0 u 19. minutu. Naš reprezentativac namjestio je treći gol Kolarovu tri minuta kasnije. Fenomenalnu igru svog tima krunisao je Džeko pogocima u 33. i 36. minutu, za nevjerovatnih 5:0.

Ipak, fudbaleri Milana su u posljednjih deset minuta uspjeli da spriječe debakl i vrate se u meč, sa dva vezana gola El Šaravija za 5:2, a konačan rezultat prvog dijela igre postavio je Petanja.

Poslije furioznog prvog poluvremena u drugom nijesmo vidjeli gotovo ništa, tako da je meč zavšen rezultatom iz prvih 45 minuta.

U drugom polufinalom meču sastaju se domaćin Bajern i Sao Paulo od 20 sati i 15 minuta.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније