Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izivor: Dnevnik.hr, Objavio: I. P. ]

25. 07. 2018. 10:21   >>  10:07

IMA USLOVE

Dalić: Ostajem na klupi Vatrenih, ako...

Selektor hrvatske reprezentacije, Zlatko Dalić, izjavio je u rodnom Livnu, gdje mu je u sinoć priređen veličanstven doček, da će ostati na klupi Vatrenih, bude li imao punu podršku da nastavi da radi taj posao.

 

"Ja nijesam nikada stavljao nešto drugo ispred Hrvatske. Ja samo hoću svoj mir i da radim kako treba, hoću podršku. Neću raditi posao gdje nemam podršku i gdje nije sigurno”, rekao je Dalić novinarima.

On je, kako prenose hrvatski mediji, to rekao u kontekstu ranijih izjava nakon povratka iz Rusije "da su mu neki radili iza leđa i htjeli da ga smijenei".

Prošle sedmice Dalić je "šokirao" Hrvate izjavom da je uoči Svjetskog prvenstva razmišljao o odlasku s kormila. Dodao je da se tema o njegovom odlasku ili ostanku "nepotrebno vuče", te da su ga emocije ljudi koji su organizovali dočeke natjerale na razmišljanje".

"Kad čovjek vidi ovoliko emocija naroda, ja sam rekao – jedan sam od ovoga naroda. Ovaj narod je moja snaga. Probleme koje imam sam ću rješavati. Rekao sam da želim mir, da mirno radim i neću spavati otvorenih očiju. Hoću biti maksimalno miran i raditi svoj posao", istakao je Dalić u Livnu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније