Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Anadolija [ Objavio: O.Z. ]

24. 07. 2018. 23:20 >> 23:09

SIMEONE O TRANSFERIMA

Atletiko ne može za igrača dati 200 miliona

Trenutno "ludilo" koje vlada na fudbalskom tržištu na kojem se troše desetine, pa čak i stotine miliona eura, definitivno nije opcija za Atletiko Madrid. To je potvrdio i Dijego Simeone, trener madridskog kluba koji je kazao da Atletiko nema 150 ili 200 miliona eura za jednog igrača, te da se zbog toga trude da budu kreativni na tržištu.

“U fudbalu je nemoguće zaista se zaustaviti, razmišljati i uživati, jer dok spavate neko drugi radi. Ponekad se pitamo da li je moguće raditi 24 sata dnevno. Neko radi ovdje, drugi radi tamo, tako da niko ne spava, jer fudbal je jako tržište“, istakao je Simeone u tekstu za “The coaches voice“ i nastavio:

“Nemamo super moćnu mogućnost da potrošimo 150 ili 200 miliona eura za igrača. Zato se trudimo da budemo kreativni, imajući u vidu šta nam je potrebno da poboljšamo tim ili dio tima koji razvijamo. Godinu za godinom to radimo. To znači da moramo puno da radimo i da ne griješimo kada dovodimo igrača koji treba da poboljša tim.“

Atletiko je ovog ljeta doveo nekoliko pojačanja. Najskuplje je svakako francuski reprezentativac Tomas Lemar koji je iz Monaka stigao za oko 70 miliona eura. Na "Vandu Metropolitanu" stigli su još Rodri Ernandez iz Viljarreala za 20 miliona eura i talentovani 18-godišnji Urugvajac Huan Sanabria iz Nacionala za milion eura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније