Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: Dnevnik.hr, Objavio: I. P. ]

19. 07. 2018. 10:32   >>  10:18 1

KUSTIĆ SMATRA

Želimo stvoriti nove Modriće, Lovrene...

Direktor Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) za takmičenje, fudbalski razvoj i infrastrukturu, Marijan Kustić, rekao je da će novac koji je reprezentacija Hrvatske dobila na Mundijalu biti uložen u infrastrukturu, županijske saveze, ali i stvaranje novih fudbalskih zvijezda.

 

Vatreni su HNS-u obezbijedili čak 29,5 miliona dolara.

"Sigurno da HNS ima i plan i program, a vjerujem da ćete se dotaknuti i onih sredstava koje će HNS dobiti kao bonus od plasmana na ovom Svjetskom prvenstvu. Ono što mene posebno interesuje je što će se dio sredstava usmjeriti na infrastrukturu, što je sigurno prioritet kod nas, i naravno da će se usmjeriti u županijske saveze, u naše baze. Moramo riješiti taj dio, onda ćemo zasigurno imati i više novih Modrića, Lovrena i ostalih", kazao je Kustić za Novu TV.

Na pitanje kakva situacija sa Zlatkom Dalićem, on je rekao da selektor ima važeći ugovor do 2020. godine.

"I on je selektor hrvatske fudbalske reprezentacije. Siguran sam da će predsjednik HNS-a, Davor Šuker, u dogledno vrijeme s njim sjesti i razgovarati, ali on je naš selektor", rekao je on.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније