Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

18. 07. 2018. 15:21   >>  15:07

ĐUKIĆ UOČI REVANŠA

"Nema opuštanja protiv Rudara"

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić izjavio je danas da njegova ekipa ima dobar rezultat pred revanš utakmicu sa Rudarom iz Pljevalja u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa ali da u taj duel neće ući opušteno.

"Poslije prve utakmice imamo dobar rezultat od 3:0. Znamo da neće biti lako. Mi smo se tamo mučili dok nijesmo dali prvi gol. Pripremamo se i sve ćemo učiniti da odigramo dobro taktički u toj utakmici, da ne dozvolimo nikakvo opuštanje", rekao je Đukić na konferenciji za novinare u Beogradu.

Fudbaleri Partizana i Rudara igraju u četvrtak od 20.30 u Beogradu revanš utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Trener "crno-bijelih" naveo je da njegova ekipa najozbiljnije ulazi u meč, "maksimalno angažovano i sa dobri stavom".

On je naveo da povreda napadača Nemanje Nikolića nije ozbiljna koliko se u prvi mah činilo i da očekuje da će se on brzo vratiti u tim.

Đukić je dodao da taj napadač daje mogućnost ekipi da igra sa dva špica i da će vidjeti da li će zbog njegovog odsustva nešto mijenjati.

On je rekao da zbog problema sa povredom u konkurenciji za sjutrašnji meč vjerovatno neće biti crnogorski vezista Marko Janković, koji prethodnih dana nije trenirao.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније