Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ rtcg.me/Beta ]

12. 07. 2018. 22:23   >>  22:40 5

NULA TITOGRADA

Budućnost pred ispadanjem, ubjedljiv poraz Rudara

Fudbaleri Budućnosti i Rudara doživjeli su poraze, dok je OFK Titograd remizirao, epilog je prvih mečeva prve runde kvalifikacija za Ligu Evrope.Podgoričani su bili nemoćni protiv Trenčina pod Goricom 2:0, Pljevljaci su ubjedljivo izgubili od Partizana u Nikšiću 3:0, dok su "romantičari" igrali bez golova protiv ekipe B36 u Toršavnu.

Budućnost nije iskoristila nekoliko dobrih šansi, pogodila je i stativu, što je odlična ekipa iz Slovačke znala da kazni. Gosti su za tri minuta postigli dva gola.

Prvo je u 30. minutu Čataković fenomenalnim udarcem sa preko 20 metara pogodio sam rašlje, da bi u 33, Mance sa pet metara ubacio loptu u gol i duplirao prednost.

Budućnost je do odmora prokockala dvije dobre šanse. Sekulić je izašao sam ispred Šemrineca, koji je njegov udarac skrenuo nogom u korner, a potom je u nadoknadi prvog dijela Ivanović sa pet metara promašio prazan gol...

Na startu nastavka isti igrač je pogodio stativu, nakon čega su "plavi" stali. Gosti su lako priveli meč kraju i praktično osiguali plasman u treće kolo.

Prvo poluvrijeme u Nikšiću nije donijelo puno lijepog fudbala, ali je Partizan na odmor ipak otišao s minimalnom prednošću.

Fudbaler Rudara Radule Živković je u kaznenom prostoru oborio Nemanju Nikolića, sudija je pokazao na bijelu tačku, a siguran izvođač penala bio je Jevtović u 44. minutu.

Na samom početku drugog poluvremena, u 51. minutu, Partizan je duplirao prednost preko Sume. Pola posla kod tog gola odradio je Šehović koji je sjajno dodao do Sume kojem nije bilo teško da pogodi mrežu Rudara.

Izabranici Miroslava Đukića su pitanje pobjednika na ovom meču, vjerovatno i u dvomeču, riješili šest minuta kasnije kada je gol ekipe iz Pljevalja sa dvadesetak metara pogodio Gomeš.

OFK Titograd je očekivano imao inicijativu na Farskim Ostrvima, ali nije iskoristio nekoliko dobrih prilika. U prvom dijelu imala je samo jednu, kada je nakon kornera Novovića i gužve u kazenom prostoru jedan igrač našeg tima šutirao, ali je golman domaće ekipe dobro intervenisao.

U nastavku, OFK Titograd je pojačao ofanzivu, ali Ljuljđuraj u dva navrata, zatim i Kalezić nijesu uspjeli da savladaju raspoloženog Heinzea na golu domaćina.

Tako je ostalo 0:0, pa će naš tim u revanšu juriti pobjedu koja će mu donijeti plasman u drugu rundu i okršaj sa ekipom Bešiktaša.

Tok mečeva:

22.21 Kraj pod Goricom, Trenčin je slavio sa 2:0.

22.20 Perović je nakon dva uspješna driblinga šutirao sa ivice kazenog prostora, lopta je otišla pored gola.

22.05 Kraj u Nikšiću, ubjedljiv poraz Rudara, revanšu u Beogradu biće formalnost

21:49 Kraj u Toršavnu, OFK Titograd je igrao bez golova sa ekipom B36.

21:33 Nije imala sreće Budućnost, Ivanović je fantastično šutirao sa ivice kaznenog prostora, stativa je spasila Slovake.

21:32 Počelo je drugo poluvrijeme pod Goricom.

21:28 Rudar nemoćan, Partizan je završio posao, Rikardo je povisio na 3:0, preciznim udarcem sa 20 metara.

21.22 Partizan je duplirao prednost , pogodio je Suma.

21.16 Treća velika prilika za "plave"1 Tučević je centrirao po zemlji, a Ivanović sa pet metara promašio prazan gol... Kraj prvog dijela pod Goricom.

21.15 Počelo je drugo poluvrijeme u Nikšiću.

21.05 Uzvraća Budućnost, Sekulić je izašao sam ispred golmana Trenčina, koji jenjegov udarac nogom skrenuo u korner.

21.03 Mijatovi je izašao kao pobjednik iz duela sa Manceom.

21.01 Počelo je drugo poluvrijeme u Toršavnu.

21:00 Trenčin na sigurnih 2:0, Mance je matirao Mijatovića nakon ubacivanja sa desne strane i gužve na petercu... Kraj prvog dijela u Nikšiću.

20:59 Partizan je poveo u Nikšiću, golom Jevtovića iz penala. Prethodno je Živković srušio Nikolića u svom kazenenom prosotoru.

20.56 Odmah stiže kazna za Podgoričane. Čataković je sa preko 20 metara poslao loptu u rašlje za vođstvo trenčina 1:0.

20.55 Kakva šansa za Budućnost! Vukčević je šutirao sa 10-11 metara, ali ga je izblokirao jedan defanzivac Trenčina.

20.47 Velika šansa za Trenčin, Sligers je izašao sam ispred Mijatovića, nakon greške Tučevića, ali je Mijatović sjajno intervenisao. U Nikšiću Partizan ima inicijativu, ali Rudar bez problema odolijeva.

20.45 Kraj prvog dijela u Toršavnu, mreže miruju.

20:43 Zicer je prokockao Rudar, tačnije Zečević. Sa pet metara, neometan, šutirao je preko gola.

20.30 Počeo je i meč pod Goricom.

20.15 Počeo je meč u Nikšiću.

20.00 Počeo je meč na Farskim Ostrvima.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније