Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

10. 07. 2018. 19:28   >>  19:38 1

OTVORENO PISMO NAVIJAČIMA

Ronaldo: Vrijeme za novo poglavlje u životu

Kristijano Ronaldo se, nakon prelaska u Juventus, obratio navijačima Reala otvorenim pismom. On je istakao da je, nakon devet fenomenalnih godina u Madridu, došlo vrijeme da otvori novo poglavlje u životu.

"Godine provedene u Madridu i Realu vjerovatno su najsrećniji period u mom životu. Zahvalan sam navijačima, klubu i gradu. Zahvaljujem im za svu ljubav. Vjerujem da je došlo vrijeme da otvorim novo poglavlje u životu. Zato sam i tražio od kluba da prihvati zahtjev za transfer. Molim navijače da me razumiju. U Madridu sam proveo devet nezaboravnih, posebnih godina. Bio je to uzbudljiv, pun poštovanja, ali istovremeno i težak period, jer su u Realu zahtjevi veoma visoki. Nikada neću zaboraviti da sam ovdje uživao na jedinstven način", rekao je Ronaldo.

Portugalac je poručio da će zauvijek u srcu nositi Real Madrid.

"Imao sam sjajne saigrače na terenu i u svlačionici. Publika me je srdačno prihvatila i zajedno smo osvojili tri uzastopne Lige šampiona, a četiri za pet godina. Dok sam igrao za ovaj veliki klub na individualnom planu osvojio sam četiri Zlatne lopte i tri Zlatne kopačke. Real Madrid je osvojio moje srce i srce moje porodice. U to ime hvala predsjedniku, klubu, kolegama, direktoru, fizioterapeutima, tehničkom osoblju i svim ljudima koji su učinili da sve besprekorno funkcioniše. Hvala svim ljudima u španskom fudbalu. Tokom devet godina igrao sam protiv sjajnih igrača i prema svima njima imam veliko poštovanje. Mnogo sam razmišljao i znam da je došlo vrijeme za novi ciklus. Odlazim, ali ovaj dres, grb i stadion Santijago Bernabeu ću zauvijek nastaviti da nosim sa sobom gdje god budem išao. Hvala svima i, naravno, kao što sam rekao i prvi put prije devet godina na ovom stadionu – Naprijed Madrid", poručio je Ronaldo u oproštajnom pismu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније