Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

01. 08. 2013. 16:02 >> 16:03

ODIGRATI OZBILJNO

Vitolo: Moramo poštovati Mladost

Viktor Maćin Perez, poznatiji po nadimku Vitolo, napadač Sevilje osvrnuo se na predstojeći duel protiv Mladosti.

Vitolo je rekao da treba poštovati svaki tim koji dođe do ovog dijela kvalifikacija. Takođe smatra da njegov tim mora igrati maksimalno ozbiljno protiv našeg predstavnika.

„Ekipa Mladosti nije previše poznat tim. Oni nemaju šta da izgube i mogu opušteno igrati. Moramo ih poštovati baš kao i svakog drugog rivala i odigrati najbolje što znamo“, kazao je Vitolo.

Mladi napadač je zadovoljan kako njegov tim napreduje u svim segmentima igre, stigla su i pojačanja koja se polako uklapaju u ekipu.

„Mislim da smo se dobro pojačali za predstojeću sezonu. Treba biti strpljiv jer je ekipa dosta promijenjena, trebaće vremena da se sve posloži. Očekuje nas veliki rad i spremni smo da uradimo sve da unaprijedimo igru Sevilje“, istakao je Vitolo.

(cg-fudbal.com)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније