Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: B.V.

22. 06. 2018. 11:25   >>  11:15

OFK TITOGRAD

Predstavili grb, Savićeviću desetka za uspomenu

Omladinski fudbalskI klub Titograd predstavio je juče novi grb, a tim povodom u prostorijama kluba organizovan je svečani prijem i ceremonija predstavljanja vizuelnog identiteta.

 

Predsjednik kluba, Vladan Vujović, kazao je da OFK Titograd iznjedrio gotovo sve što u crnogorskom fudbalu vrijedi.

"Pojedini od njih su dostigli svjetsku slavu i ostvarili san mnogih generacija OFK Titograda - počev od braće Miročević, Nikole Jovanovića (koji je jedini iz OFK Titograda prešao u Crvenu Zvezdu), pa do osobe koja je obilježila svjetski fudbal, a to je predsjednik FSCG Dejan Savićević i naravno Stevan Jovetić za kojeg se nadamo da će pokušati da dosegne makar dio slave koju je pronio Savićević", naveo je Vujović.

On je istakao da je u toku izrada monografije kluba.

"Kako ne bi nekog preskočili, odnosno izostavili, ja vas sve prisutne, a pogotovo starije molim da nam budete na raspolaganju, kako bi ta monografija kluba sačuvala od zaborava svakoga ko je na bilo koji način doprinio razvoju kluba", rekao je Vujović.

On ć je predstavljajući grb, predsjedniku FSCG Dejanu Savićevuću uručio dres sa brojem 10.

Nakon toga Savićević i Vujović su zvanično otkrili novi grb na prostorijama kluba.

Ovom prilikom uručene su i nagrade za izradu logotipa OFK Titograda.

Nagradu za treće mjesto i 150 eura dobio je David Ralević. Drugu nagradu i 250 eura dobilo je preduzeće Grafomateks.

Prvo mjesto i nagradu od 500 eura dobila je Ana Pajović.

Događaju su prisustvovali predstavnici medija, prijatelji kluba, ali i mnogi drugi koji su doprinjeli razvoju OFK Titograda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније