Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: Beta, Objavio: I. P. ]

16. 06. 2018. 17:30   >>  17:26

PAJOVIĆ SIGURAN

"Prelazak u Petrovac pun pogodak"

Fudbaler Petrovca Lazar Pajović rekao je danas da je prelazak iz čačanskog Borca u redove crnogorskog prvoligaša bio odličan potez, ali da još nije donIo odluku gdje će nastaviti karijeru.

"Zadovoljan sam svojim partijama u Petrovcu. U klubu su bili maksimalno korektni i ispunili su sve obaveze. Zbog takvog odnosa, najprije ću s njima razgovarati o produžetku saradnje", rekao je Pajović.

Dvadesetšestogodišnji Novopazarac stigao je u Petrovac početkom februara, nakon što je ekipa na polusezoni imala svega 15 bodova, kao i posljednjeplasirani Dečić.

Petrovac je tokom proljeća upisao 23 boda, a Pajović je na poziciji štopera odigrao 15 utakmica u prvenstvu i dvije u plej-autu.

"Opstanak je bio jedini cilj i ispunjen je. Zbog slabijeg jesenjeg učinka morali smo u baraž. Pobijedili smo Mladost Lješkopolje u prvom meču u Podgorici sa 3:0, tako da je revanš (2:2) predstavljao formalnost", naveo je Pajović.

On je prethodno nastupao za Borac, Novi Pazar, Sopot, beogradski Hajduk, Kolubaru i OFK Beograd.

"Možda je došlo vrijeme da se otisnem malo dalje. Ponuda ima iz nekoliko liga, ali o tom potom. Javili su se i klubovi iz elitnih divizija Srbije i Crne Gore. Prednost, ipak, ima Petrovac", kazao je Pajović

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније