Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ B92 ]

15. 06. 2018. 11:19   >>  11:17

LJUT NA SAVEZ

Peres: Potez bez presedana

Predsjednik Real Madrida Florentino Peres rekao je da je Fudbalski savez Španije loše postupio i da je pokazao manjak poštovanja prema šampionu Evrope kada je otpustio Đulena Lopetegija.

"Otpuštanje Lopetegija je nepoštovanje prema Real Madridu. Imali smo legitimno pravo da dođemo do dogovora. To je bio profesionalan i častan dogovor", rekao je Peres na predstavljanju Lopetegija.

Đulen Lopetegi sa "Kraljevskim" klubom trebalo je da potpiše ugovor poslije Svjetskog prvenstva, međutim kako je sve objavljeno nekoliko dana pred početak Mundijala, Savez Španije to je protumačio kao potez nepoštovanja prema njima i smijenio je Lopetegija.

Oni su se uvrijedili što se to dogodilo nekoliko dana prije Mundijala, a kap koja je prelila čašu je to što su za dogovor Lopetegija i Real Madrida saznali pet minuta prije nego što je trostruki uzastopni šampion Evrope to objavio.

"Potez predsjednik Saveza je bez presedana. Ništa ne može da opravda zašto Lopetegi neće biti na klupi u petak protiv Portugala", zaključio je Peres.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније