Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

07. 06. 2018. 14:35 >> 14:24
1

PORTUGALAC POTVRDIO

Ronaldo ovog ljeta napušta Real

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo napustiće ovog ljeta taj klub zbog neslaganja sa predsjednikom Florentinom Peresom oko novog ugovora, prenijeli su danas portugalski mediji.

List Rekord pozvao se na izvor iz kampa portugalske reprezentacije, koji je rekao da je Ronaldo potvrdio da će napustiti Real. Ronaldo se sa ekipom priprema za predstojeće Svjetsko prvenstvo u Rusiji i biće kapiten državnog tima.

Ronaldo je poslije osvajanja Lige šampiona, 26. maja, rekao da razmatra mogućnost odlaska, ali je dan kasnije na proslavi titule rekao navijačima da će se vidjeti naredne sezone.

Za 33-godišnjeg Ronalda zainteresovani su Mančester junajted i Pari Sen Žermen.

Ronaldo se ne slaže sa predsjednikom kluba Florentinom Peresom oko finansija. Fudbaler, navodno, traži novi ugovor, a britanski Espres prenio je da želi godišnju platu od 65 miliona funti.

Španska Marka prenijela je da je Ronaldov agent Horhe Mendes u utorak pregovarao sa generalnim direktorom Reala Hoseom Anhelom Sančesom i da nijesu uspjeli da postignu dogovor.

Rekord je pisao da je Ronaldo nezadovoljan pošto se u klubu više trude da dovedu Nejmara iz Pari Sen Žeremena, nego što pokušavaju njega da zadrže.

Ronaldo je nezadovoljan i zbog odlaska trenera Zinedina Zidana sa "Santjago Bernabeua" prošle nedjelje, nedugo po osvajanju treće uzastopne Lige šampiona. Zidan je rekao da je razlog odlaska premorenost.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније