Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavila: J.B.Č. ]

05. 06. 2018. 13:55   >>  13:52 5

SPREMAN DA POMOGNE GRADU

Stefan Savić posjetio rodni Mojkovac

Stefan Savić, reprezentativac Crne Gore i igrač Atletico Madrida iskoristio je svoj odmor da posjeti rodni grad Mojkovac, sugrađane i prijatelje. Tom prilikom Savić je kazao da je spreman da pomogne aktivizam mladih u tom gradu, njihove sportske i kulturne potrebe i istakao da fudbalski klub u kojem je ponikao ima njegovu bezrezervnu podršku.

Tokom posjete Mojkovcu Stefan Savić je kazao da se uvijek sa ponosom vraća u svoje rodno mjesto i da trajno nosi uspomene svojih početnih fudbalskih koraka, donoseći tom gradu i Državi najljepše momente slave i poštovanja.

"Nositi grb svoje Države, predstavljati svoju Crnu Goru na svim svjetskim destinacijama, proizvodi najljepši osjećaj u jednom čovjeku. Želim da poručim da sam spreman da pomognem aktivizam mladih u ovom gradu, njihove sportske i kulturne potrebe", kazao je Savić.

On je istakao da fudbalski klub u kojem je ponikao ima njegovu bezrezervnu podršku.

"Želim da se Mojkovac razvija u punom smislu jer su potencijali ovog grada zaista sadržajni", izjavio je naš proslavljeni reprezentativac.

Gradonacelnik Mišnić se zahvalio Stefanu na ukazanom vremenu i poželio mu uspješnu buduću sezonu kao i lijep boravak u svojoj domovini.

U znak poštovanja prema njegovim uspjesima i djelima, predsjednik Opštine Mojkovac, Ranko Mišnić priredio je prijem.

"Prilikom posjete Opštini, Stefan je imao priliku da čuje na koji način lokalna samouprava želi da razvija Mojkovac. Posebna pažnja prilikom ovog susreta usmjerena je na razgovor o aktivizamu mladih i posvećenosti lokalne samouprave pitanjima afirmacije sportskih, kulturnih i drugih vidova drustvenih aktivnosti", kazali su iz Opštine Mojkovac.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније