Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Mina ]

31. 05. 2018. 16:50   >>  16:52 1

FSCG SAOPŠTIO

Budućnost i Rudar idu u LE, Grbalj bez licence

Fudbalski klub Budućnost dobio je licencu za takmičenja pod okriljem Evropske fudbalske asocijacije, saopšteno je iz Fudbalskog saveza Crne Gore (FSCG).

Navodi se da je komisija za žalbe za licenciranje FSCG usvojila žalbu Budućnosti i izdala klubu licencu za nastup u UEFA takmičenjima.

Budućnost se pridružila Sutjesci, Mladosti i Rudaru koji su u prvostepenom postupku dobili UEFA licencu.

Komisija je odbila žalbe Zete i Grblja kao neosnovane, navodeći da su ti klubovi nijesu u propisanim rokovima ispunili svoje finansijske obaveze i dostavili potrebnu dokumentaciju.

"Ispitivanje i ocjena ispunjenosti kriterijuma u okviru sistema licenciranja vrši se u skladu sa FSCG Pravilnikom o licenciranju klubova za klupska takmičenja u organizaciji UEFA, UEFA-nim Pravilnikom o licenciranju i finansijskom fer pleju i UEFA Standardom kvaliteta licenciranja klubova, kojima su propisana načela i postupci ocjenjivanja ispunjenosti kriterijuma i upravljanja sistemom licenciranja", piše u saopštenju.

Navodi se da će UEFA, u skladu sa sistemom finansijskog fer pleja, i dalje nastaviti da vrši finansijski monitoring klubova koji učestvuju u takmičenjima pod njenim okriljem.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније