Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R.

31. 05. 2018. 13:07   >>  14:40 5

ŠOK U MADRIDU

Zidan podnio ostavku

Trener Real Madrida Zinedin Zidan podnio je ostavku na tu poziciju, zvanično je sopštio na vanrednoj konferenciji za medije.

"Tim mora da nastavi sa pobjedama i neophodna mu je promjena, drugačiji rad. Osjećam da više nijesam adekvatna osoba za ovaj tim, ne vidim da bi ova ekipa nastavila da pobjeđuje sa mnom. Donio sam ovu odluku zato što volim Real i predsjednika Peresa kojem sam zahvalan na svemu. Real mi je dao sve, ostaću uz njega cijeli život", poručio je Zidan.

Francuski stručnjak je dodao i da je igračima saopštio takvu odluku.

"Oni to znaju. Lično, razgovarao sam samo sa kapitenom Serhiom Ramosom, sa ostalima nijesam. O svojoj budućnosti ne želim da pričam sada. Vidjećemo u narednom periodu", dodao je on.

Žaljenje zbog takve odluke iznio je i Florentino Peres, koji se zajedno sa Francuzem pojavio pred novinarima.

"Ovo je neočekivano za sve. Današnji dan je tužan za Madridiste. Želio sam da Zidan zauvijek ostane sa nama. Real će uvijek biti njegova kuća. Zahvalan sam mu na svemu što je učinio za nas", istakao je Peres.

Pravi razlog Zidanove ostavke još nije poznat. Zna se samo da je francuski stručnjak održao sastanak sa predsjednikom Florentinom Peresom, poslije čega je odlučio da se povuče sa klupe Kraljevskog kluba, prenosi Sportklub.

Zidan je u klub stigao u januaru 2016. godine, kad je naslijedio Rafaela Benitesa. Od tada, osvojio je devet trofeja sa Madriđanima, uključujući tri titule prvaka Evrope i prvaka Španije. Ekipu je vodio na 149 utakmica i ostvario 104 pobjede.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније