Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

30. 05. 2018. 22:43 >> 22:35

JEVRIĆ PONOSAN

Miljenović: Zadovoljan sam, ovo je veliki uspjeh

Mladost je opravdala ulogu favorita u finalu Kupa, a trener "romantičara" Aleksandar Miljenović je istakao da je njegov tim, računajući cijelu sezonu, ostvario veliki uspjeh.

“Zadovoljan sam, ovo je veliki uspjeh. Izborili smo plasman u Evropu i osvojili trofej. Opravdali smo ulogu favorita. Svi su na svoj način dali puni doprinos ovoj pobjedi. Hvala i svim članovima stručnom štabu Mladenu Lambuliću i Mileti Raduloviću, kao i čelnicima kluba”, rekao je za Televiziju Crne Gore strateg Mladosti.

Na drugoj strani trener Igala Dušan Jevrić rekao je da poraz u finalu ne umanjuje sve što su Novljani uradili ove sezone.

“Čestitam Mladosti i želim im puno uspjeha u Evropi. Moji igrači su pružili dobru igru u prvom dijelu, ali u nastavku smo primili dva brza gola i to je riješilo utakmicu. To ne umanjuje sve što smo uradili ove sezone. Hvala upravi koja nam je omogućila da dođemo do finala, kao i navijačima. Ovo je zaslužio cijeli Herceg Novi. Nadam se da ćemo biti bolji u sljedećoj sezoni”, rekao je Jevrić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније