Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Mina; Objavila: J.B.Č. ]

30. 05. 2018. 15:23   >>  15:12

CG - SLOVENIJA

FSCG: Ulaznice od petka u prodaji

Prodaja ulaznica za prijateljsku utakmicu, između fudbalskih reprezentacija Crne Gore i Slovenije, počeće u petak, saopšteno je iz Fudbalskog saveza.

Navodi se da će se ulaznice prodavati na biletarnici podgoričkog Sportskog centra Morača.

"Ulaznice će se u petak prodavati od deset do 16, a na dan utakmice od deset do početka meča", piše na sajtu Fudbalskog saveza Crne Gore.

Ulaznice za zapadnu tribinu, za sektor C i D biće prodavane po osam, za B i E po šest, a za A i F po pet eura. Za Istočnu tribinu, sektor B, C, D, E i F, koštaće pet, a za A i G tri eura.

Navijači ulaznice za sjevernu i južnu tribinu moći će da kupe po dva eura.

Duel Crne Gore i Danske na stadionu pod Goricom na programu je u subotu u 20 sati i 15 minuta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније