Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

28. 05. 2018. 23:21   >>  23:15

ZA 50 MILIONA

Fabinjo prelazi u Liverpul

Jedan od najboljih fudbalera Monaka, Brazilac Fabinjo (24), preseliće se u Liverpul u transferu vrijednom 50 miliona eura.

Konačan dogovor je postignut danas, a Monaku će pripasti obeštećenje od 50.000.000 eura sa bonusima.

Fabinja je prošlog ljeta tražio i novi šampion Francuske Pari Sen Žermen, ali nije želio da plati 90 miliona eura koliko je Monako tražio.

Brazilca je u međuvremenu privukao i projekat koji su ovogodišnji finalisti Lige šampiona spremili za narednu sezonu, posebno što će pored njega u Liverpul stići i Gvinejac Nabi Keita iz Lajpciga u transferu od 60 miliona eura.

Prema navodima RMC-a, plan Jirgena Klopa je da Fabinjo, koji je dio karijere proveo i u drugom timu Reala iz Madrida, čini defanzivni tandem sa Džordanom Hendersonom na sredini terena. Tako će petostruki šampion Evrope nadomjestiti i izvjesni odlazak Emrea Džana u Juventus.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније