Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

27. 05. 2018. 17:02 >> 16:52

IGRAČIMA DATI ŠANSU

"Zmajevi": Sve spremno za Crnu Goru

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine odradila je juče trening u Zenici nakon kojeg je poručeno da je sve spremno za duel sa Crnom Gorom.

Pomoćnik selektora BiH Gordan Ciprić rekao da će se u prijateljskim susretima protiv Crne Gore i Južne Koreje iskoristiti sve prilike kako bi što više igrača postiglo minutažu na terenu.

"Za sada zdravstveno nemamo problema, došle su nam tri legende, Spahić, Ibišević i Misimović, i mislim da će participirati u ovoj utakmici, a koliko će to biti, vidjećemo", rekao je novnarima je Ciprić.

Prijateljski susret Bosna i Hercegovina - Crna Gora igra se u ponedjeljak, 28. maja na stadionu Bilino Polje u Zenici sa početkom u 18 sati. To će biti prva domaća utakmica za selektora Roberta Prosinečkog ali i oproštajna utakmica Emira Spahića, Vedada Ibiševića i Zvjezdana Misimovića.

"Sad ćemo iskoristiti sve, imamo pravo na 6 izmjena, tri će otpasti na legende koje igraju oproštajnu utakmicu, a sigurno da ćemo iskoristiti maksimalnu minutažu u obje utakmice. Nama ništa ne igra kakva je Crna Gora, nama ova utakmica služi za pripremu. Tako je kako je. Ja bih rekao da i mladi igrači dobro rade, bez ikakvog kompleksa", kazao je Ciprić.

Fudbaler BiH Darko Todorović očekuje pun stadion u Zenici.

"Mislim da ne treba pozivati navijače, tri velike legende BiH fudbala se opraštaju od reprezentacije i da treba napuniti stadion i da je to najmanje što navijači mogu uraditi za njih", rekao je Todorović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније