Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

27. 05. 2018. 07:05 >> 06:56
1

"ŠTETA ZBOG GREŠAKA"

Klop: Salah neizvjestan za SP

Trener Liverpula Jirgen Klop rekao je da je nastup fudbalera njegove ekipe Mohameda Salaha na Svjetskom prvenstvu neizvjestan, poslije povrede koju je zadobio u večerašnjoj utakmici finala Lige šampiona protiv Real Madrida.

Upitan da li je Salah neizvjestan za Mundijal u Rusiji, Klop je televiziji BT Sport rekao: "Da. Nevjerovatno".

"Veoma je ozbiljno, povrijedio je rame. Pokušaće da igra, ako bude mogao, ali nijesam ga vidio. On je vjerovatno na pregledima. Ne izgleda dobro", dodao je Klop.

Liverpul je u finalu Lige šampiona u Kijevu izgubio od Reala sa 1:3, a egipatski napadač Salah se povrijedio u duelu sa protivničkim igračem Serhijom Ramosom i u 30. minutu je napustio teren.

Engleski tim je dva gola primio poslije grešaka golmana Lorisa Karijusa.

"On to zna, svi to znaju. Šteta je, posebno u ovakvoj utakmici, u ovakvoj sezoni. Žao mi ga je, on je fantastičan momak. Drugu grešku je napravio zbog prve. Lošu stranu je teško otkloniti u ovakvim utakmicama. Bejlove makazice su bile nevjerovatne. Uradili smo šta smo mogli, igrači su se trudili, ali ovo nije bio najbolji scenario za nas. Sve je bilo sjajno do večeras. Uđeš u finale da pobijediš, imali smo dobru šansu, a nijesmo je iskoristili", naveo je on.

Njemački trener dodao je da se ekipa pripremala samo na pobjedu.

"Plan je bio da igramo samo na pobjedu, ništa drugo, nema šta da se kaže. Dobro smo počeli, onako kako smo htjeli. Situacija sa Ramosom je izgledala zaista loše i to je bio šok za ekipu. Izgubili smo pozitivan naboj, a oni su to odmah iskoristili. Pali smo i nijesmo mogli do Luke Modrića i Tonija Krosa. Morali smo da trčimo i da radimo, to smo i radili, a onda je došlo poluvrijeme. Šta da kažem o golovima? Mi smo postigli jedan, a oni tri", naveo je Klop.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније