Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

26. 05. 2018. 23:34   >>  27. 05. 2018. 00:51

RONALDO NAGOVIJESTIO ODLAZAK

"Odluka za nekoliko dana, LŠ da se zove CR7"

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo rekao je poslije pobjede u večerašnjem finalu Lige šampiona protiv Liverpula, da će za nekoliko dana saopštiti odluku o mogućem odlasku iz kluba.

"Moramo da uživamo u trenutku, a narednih dana ću odgovoriti navijačima koji su uvijek bili na mojoj strani. Lijepo je biti u Real Madridu. Sada uživam, a budućnost pojedinaca za sada nije važna", rekao je Ronaldo, prenosi Mundo Deportivo.

Portugalac je istakao da je ulazak u istoriju najvažnija stvar...

"Pobjeda i ulazak u istoriju je najvažnija stvar. Mi smo pobjednici, dali smo tri gola i mogli smo više.  Trenutno nije važna budućnost nijednog od nas. Ispisali smo istoriju. Sada se ne dvoumim, moram da se odmorim, da se priključim reprezentaciji, a u sljedećih nekoliko nedjelja...", dodao je 33-godišnji Ronaldo.

Ronaldo kao Liverpul, Barsa, Bajern

Portugalac je četiri trofeja osvojio sa Realom, zaključno sa posljednjim (2014, 2016, 2017. i 2018.), a jednom se na krov Evrope popeo sa Mančester junajtedom (2008).

Na taj način, on ima jednak broj evropskih titula kao ovogodišnji rival iz finala Liverpul, minhenski Bajern i Barselona, potvrdivši na taj način da je u pitanju jedan od najvećih fudbalera svih vremena.

Od igrača, jednak broj evropskih titula kao Ronaldo ima još samo legendardni Paolo Maldini, dok su po jednu manje osvojili, između ostalog, Lionel Mesi, Andres Inijesta, Ćavi, Klarens Sidorf, piše Sport klub.

Ronaldo u finalu u Kijevu nije postigao pogodak, ali to nije uticalo da po sedmi put u karijeri bude najbolji strijelac elitnog takmičenja.

Sjajni napadač sezonu u LŠ završava sa 15 golova. Ukupno ih ima 120, čime je rekorder takmičenja.

"Liga šampiona bi trebalo da promijeni ime u CR7 Liga šampiona... Osvajao sam je pet puta i ponovo sam najbolji strijelac i ne mogu da budem tužan", izjavio je napadač Reala.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније