Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

25. 05. 2018. 19:36 >> 19:26
1

DA OSTAVE ŠTO BOLJI UTISAK

Tumbaković: Očekujem takmičarski meč u Zenici

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Ljubiša Tumbaković očekuje takmičarski meč u Zenici, bez obzira što duel protiv Bosne i Hercegovine nema rezultatsku draž.

Ekipi su se večeras priključili Adam Marušić i Nebojša Kosović.

“Imamo grupu igrača koji su po prvi put u reprezentaciji, ali moram da napomenem da su oni skautirani i praćeni. Čekao se samo pogodan momenat da i ti momci dobiju šansu. Posebno tu mislim na Mirkovića, Hočka, Lončara i Bakrača. Za ovu akciju nedostaje nam dosta standardnih igrača, međutim koga nema bez njega se može i mora”, kazao je Tumbaković.

Selektor je istakao da će "sokoli" probati da ostave što bolji utisak...

“Mi idemo sa jednom ekipom koja će pokušati da parira selekciji Bosne i Hercegovine. Oni će nastupiti u standardnom sastavu, ali probaćemo da ostavimo što bolji utisak i ostvarimo povoljan rezultat”. U Zenici sam bio dok sam bio igrač Partizana, poslije toga nijednom više. Tamo su uvijek teške utakmice. Cio taj region je uvijek bio "borben". Bez obzira što ovaj susret ne nosi veliku rezultatsku draž, vjerujem da će, ipak, biti prava takmičarska utakmica”, zaključio je Tumbaković.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније