Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ fscg.me ]

24. 05. 2018. 18:19   >>  18:09

FSCG SAOPŠTIO

Vučinić i društvo na skraćenom programu za Uefine licence

Centar za edukaciju trenera FSCG realizuje skraćeni program UEFA B + A za reprezentativce koji imaju odigranih 25 i više odigranih zvaničnih utakmica za našu seniorsku selekciju.

Edukaciju putem skraćenog programa koji je UEFA omogućila za „A“ reprezentativce pohađaju Mirko Vučinić, Savo Pavićević, Mladen Kašćelan, Vukašin Poleksić, Mitar Novaković, Radomir Đalović i Fatos Bećiraj.

Teorijski dio seminara se realizuje u hotelu „Verde“ u Podgorici dok polaznici praktični dio obavljaju sa pionirima FK „Mladosti Lješkopolje“ na stadionu navedenog kluba.

Treći semestar UEFA skraćenog programa B + A će biti od 08. do 13. juna u hotelu „Verde“. Tokom realizacije trećeg semestra Centar za edukaciju trenera FSCG će posjetiti UEFA mentor Vili Rutenštajner koji će posjetu iskoristiti za razgovore sa predstavnicima Centra o reevaluaciji programa edukacije na sviom nivoima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније