Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

20. 05. 2018. 18:02 >> 17:52

NAJOZBILJNIJI KANDIDAT

Pelegrini će razgovarati sa upravom Vest Hema

Bivši trener fudbalera Mančester sitija Manuel Pelegrini razgovaraće sa upravom Vest Hema o angažmanu, prenijeli su danas britanski mediji.

Vest Hem nije produžio ugovor sa Dejvidom Mojesom i traži trenera, a 64-godišnji Čileanac pominje se kao najozbiljniji kandidat, nakon što je juče napustio kineski klub Hebej Čajna Forčun.

Pelegrini je trenirao Mančester siti od 2013. do 2016. godine, prve godine u klubu osvojio je šampionsku titulu, a osvojio je i dva Liga kupa. Bivši trener Real Madrida predvodio je Siti i do polufinala Lige šampiona 2016. godine, što je najbolji rezultat kluba u istoriji u tom takmičenju.

Predsjednik Vest Hema Dejvid Saliven rekao je da uprava želi provjerenog i uspješnog trenera.

Trener Šahtjora Paulo Fonseka pominjao se kao jedan od kandidata za posao u Vest Hemu, a mediji su spekulisali da se prošlog ponedjeljka sastao sa Salivenom. On je, međutim, u četvrtak produžio ugovor sa ukrajinskim klubom.

Kako je prenio BBC, među kandidatima za trenera londonske ekipe je i Rafael Benites, ali će on gotovo sigurno ostati u Njukaslu, sa kojim ima ugovor na još godinu dana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније