Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

25. 07. 2013. 17:08 >> 17:08

NIJE ZA PENZIJU

Ronaldinjo: Gdje su sada kritičari?

Brazilski majstor Ronaldinjo blistao je od sreće nakon revanša finala Kopa Libertadores i osvojene titule prvaka Južne Amerike. To je, do sada, bio jedini pehar iz kategorije najprestižnijih koji je nedostajao u bogatoj biografiji jednog od najvećih igrača svih vremena.

Ronaldinjo je poslije utakmice, odgovorio kritičarima koji su ga od povratka u domovinu često omalovažavali.

“Ovo je titula koja mi je nedostajala. Vratio sam se u Brazil zbog ovoga. Svi su govorili da sam rekao sve u fudbalu, da je moje vrijeme prošlo. Gdje su sada ti, šta će sada da kažu?“, izjavio je Ronaldinjo.

 “El Mago“je u karijeri, igrajući za Barselonu, Milan i Atletiko (sa tim klubovima je osvajao trofeje), dva puta bio prvak Španije, jednom Evrope, jednom Serije A, sada konačno i šampion Južne Amerike.

I sa reprezentacijom je osvojio sve: Mondijal, Kopa Amerika i Kup Konfederacija, a osvojio je i “Zlatnu loptu“.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније