Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

25. 07. 2013. 16:33 >> 16:33

POSVEĆUJE SE PORODICI

Magat završava karijeru

Njemački trener Feliks Magat, nagovijestio je danas da će uskoro završiti karijeru, kako bi se posvetio porodici. Magat je vodio nekoliko klubova u Bundesligi, a sa Bajernom i Volfsburgom je osvojio titulu u Bundesligi.

Bez posla je od oktobra 2012, otkako je dobio otkaz u Volfsburgu. Magat je rekao da ne vidi sebe kao trenera nekog drugog kluba.

"Nikada ne treba reći “nikada“, ali zaista sebe ne vidim ponovo kao trenera. Ne vidim posao koji bi bio tako privlačan da me odvoji od moje porodice, naročito ne u Njemackoj", rekao je Magat.

Magat koji je tokom igračke karijere postigao jedini gol za Hamburg koji je tom timu 1983. donio titulu prvaka Evrope, bio je član reprezentacije Njemačke koja je 1982. i 1986. bila vicešampion svijeta.

On je igrao i za reprezentaciju Nemačke koja je 1980. osvojila titulu prvaka Evrope.

Magat sjutra puni 60 godina, preuzeo je Volfsburg 2007. i doveo ga 2009. do prve titule prvaka Njemačke u klupskoj istoriji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније