Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

18. 05. 2018. 23:18 >> 23:15

ZBOG ŠTETE NA STADIONU

Lion podnio žalbe protiv Marseja

Francuski fudbalski klub Lion podnio je nekoliko žalbi protiv Olimpika iz Marseja zbog štete načinjene na stadionu tokom finalnog meča Lige Evropa.

Lion je naveo poduži spisak oštećenja na stadionu, koja obuhvataju vrata, svijetla i sistem video nadzora.

Klub je saopštio i da je potrebna zamjena 105 sjedišta oštećenih na dijelu tribina odakle su navijači Marseja pratili finale protiv Atletika iz Madrida koje je njihov tim izgubio sa 3:0.

Iz nekih prodavnica na stadionu ukradena je roba, a pirotehnička sredstva koja su navijači Marseja bacili prije utakmice dovela su do "znatnih oštećenja" na krovu stadiona.

Lion i Marsej su veliki rivali u francuskom prvenstvu, i prisutna je netrpeljivost među navijačima dva kluba.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније