Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

25. 07. 2013. 15:47 >> 15:57

NE POZNAJE GA

Mesi: Ja nijesam doveo Martina

Najbolji igrač na svijetu, Lionel Mesi tvrdi da nije imao uticaja na odluku čelnika Barelone da njegov sunarodnik Herardo Martino postane novi trener kluba.

Martino je u utorak veče, na konferenciji za novinare, rekao da je uvjeren da su ga Lionel Mesi i njegov otac Horhe preporučili upravi Barselone, prije nego što mu je klub ponudio posao.

"Nemam nikakve veze s dovođenjem Martina i nemam šta da objašnjavam. To je stvar uprave kluba. Mislim da je dobar trener, ali nemam šta drugo da kažem o njemu", rekao je Mesi.

"Ne poznajem ga lično, niti sam ga ikad vidio. To isto vrijedi i za Luisa Enrikea koji je takođe bio kandidat za trenera. Mislim da će Martino biti dobar izbor i nadam se da će uspjeti", dodao je Argentinac.

Martino, čiji nadimak je Tata, potpisao dvogodišnji ugovor sa Kataloncima. On je prošle sezone predvodio Njuels Old Bojs do titule u argentinskoj Klauzuri, a 2010. je sa reprezentacijom Paragvaja stigao do četvrtfinala Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније