Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta; B.V.

16. 05. 2018. 10:25 >> 10:16

DINAMO BREST

Maradona direktor bjeloruskog kluba

Legendarni argentinski fudbaler Dijego Maradona postaće direktor bjeloruskog kluba Dinamo Brest.

 

"Hvala na povjerenju i na tome što ste mislili na mene", napisao je 57-godišnji Maradona na Instagramu uz fotografiju njegovog ugovora sa Dinamo Brestom.

Dinamo Brest je saopštio da je Maradona potpisao ugovor na tri godine i da će na novu funkciju stupiti po završetku Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Svjetski šampion iz 1986. godine je nedavno završio trenersku epizodu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima gdje je trenirao drugoligaša Al Fudžeiru.

Njegov ugovor u UAE nije produžen jer nije izborio plasman u najviši rang.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније