Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

15. 05. 2018. 22:01 >> 21:53

VJERUJE U POBJEDU

Paje: Spreman sam za finale LE

Fudbaler Olimpika iz Marseja Dmitri Paje rekao je danas da je spreman za finale predstojeće Lige Evrope protiv Atletiko Madrida.

"Osjećam se mnogo bolje. Da, mislim da sam spreman da igram sjutra", rekao je Paje novinarima u Lionu.

Paje je propustio meč Lige 1 protiv Gengana u petak zbog problema s mišićem i njegov nastup u finalu Lige Evrope bio je pod znakom pitanja.

"Atletiko ima više iskustva, ali proučili smo dobro protivnika i znaćemo kako da ih zaustavimo. Možda nećemo igrati prelijep fudbal, ali glavna stvar je da postignemo jedan gol više od njih", rekao je Paje.

Finale Lige Evropa Olimpik - Atletiko igra se sjutra od 20.45 u Lionu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније