Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

09. 05. 2018. 23:51 >> 23:47

SLAVLJE I TOTENHEMA

Siti ruši rekorde, Čelsi bez LŠ

Čelsi se najvjerovatnije oprostio od Lige šampiona, nakon što je kući odigrao sa Hadersfildom 1:1, dok je remi gostima obezbijedi opstanak u Premijer ligi.

Mančester Siti nastavio je proslavu titule oborivši još dva rekorda, trijumfom nad Brajton & Houv Albionom na Etihadu 3:1 (2:1). Za Siti su pogađali Danilo u 16, Bernardo Silva u 34. i Fernandinjo u 72. minutu, dok je jedini gol za goste dao Leonardo Uljoa.

Siti je nadmašio dostignuća Čelsija po broju postignutih golova u sezoni (95), kao i broju osvojenih bodova (103).

Totenhem Hotspur obezbedio je mjesto među najboljim ekipama Evrope i naredne sezone, minimalnim trijumfom nad Njukasl Junajtedom pred svojim navijačima, pogotkom Harija Kejna u 50. minutu.

U jedinom preostalom zaostalom susretu 35. kola, Arsenal je poražen na gostovanju Lester Sitiju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније