Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

sportsport.ba; B.V.

07. 05. 2018. 11:00 >> 10:53

OPROŠTAJ

Inijesta dobio zagrljaj i od Zidana

Barselona je sinoć pred domaćim navijačima remizirala protiv ljutog rivala Real Madrida (2:2) u meču 36. kola španske La Lige.

 

Katalonski klub je u prošlom kolu osigurao titulu prvaka Španije i zbog toga "El Klasiko" i nije imao neki rezultatski značaj. Međutim, nemoguće je u ovakvoj utakmici očekivati mirnu atmosferu što se pokazalo i sinoć u nekoliko duela igrača oba tima.

Ipak, sinoćnja utakmica će se najviše pamtiti po Andresu Iniesti koji je u dresu Barse odigrao svoj posljednji "El Klasiko". Iniesta je dobio u 58. minutu aplauz skoro 100.000 navijača dok je izlazio iz igre.

Ono što je oduševilo mnoge jeste potez Zidana nakon meča koji je otišao do svlačionice Barselone kako bi se pozdravio s Iniestom.

Mediji prenose da je Zidan čekao pet minuta kako bi se pozdravio sa Inijestom, koji će karijeru nastaviti u Kini.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније