Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

05. 05. 2018. 17:50 >> 17:42

MAJNC IZNENADIO DORTMUND

Bajer nije iskoristio poraz Hofenhajma

Fudbaleri Hofenhajma poraženi su danas od Štutgarta sa 2:0, ali su pred posljednje kolo Bundeslige i dalje na mjestu koje vodi u Ligu šampiona.

Hofenhajm je četvrti na tabeli njemačkog prvenstva sa 52 boda, koliko ima i petoplasirani Bajer Leverkuzen, koji je igrao bez golova s Verderom i tako propustio priliku da nepreduje na tabeli.

Dva boda manje od Bajera ima Lajpcig poslije pobjede sa 4:1 nad Volfsburgom, a tri Ajntraht, koji je u Frankfurtu sa 3:0 bio bolji od Hamburga.

Štutgart je pobjedom nad Hofenhajmom ostao u igri za plasman u Ligu Evropa. Sa 48 bodova zauzima osmo mjesto i ima dva manje od Lajpciga.

Bod manje od Štutgarta ima Borusija Menhengladbah, koja je sa 3:1 na svom stadionu pobijedila Frajburg.

Borusija iz Dortmunda je kod kuće poražena od Majnca sa 2:1, Hanover na svom stadionu Hertu sa 3:1, a Šalke u gostima Augsburg 2:1.

Šampion Bajern Minhen je kao gost pobijedio budućeg drugoligaša Keln sa 3:1, iako je gubio na poluvremenu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније