Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Cetinjski list ]

03. 05. 2018. 22:33 >> 22:26
1

DRAŠKOVIĆ PODNIO OSTAVKU

Roganović preuzeo Lovćen

Dejan Roganović novi je šef struke Fudbalskog kluba Lovćen. On će na toj poziciji zamijeniti Slobodana Draškovića, koji je juče podnio ostavku usljed - kako je danas saopštio - poraza od lješkopoljske Mladosti i gubitka realnih šansi za osvajanje prvog mjesta.

Roganović je tokom popodnevnih sati predstavljen prvotimcima, a pred njim je mnogo posla i malo vremena - s obzirom na to da već u nedjelju slijedi važan meč protiv sastava “Berana”.

Zadovoljstvo mi je što postajem dio najstarijeg kluba u Crnoj Gori, a aktuelna situacija, odnosno finiš borbe za povratak u Prvu ligu predstavlja veliki izazov za mene - istakao je Roganović po dolasku na Cetinje.

Bivši prvotimac “Zete” je do prošlog mjeseca obavljao dužnost šefa stručnog štaba prvoligaša iz Golubovaca. Na kormilu prvog šampiona Crne Gore bio je od početka sezone, a prethodno je u tom klubu bio pomoćni trener. Ranije je obavljao i funkciju sportskog direktora, odnosno trenera mladih selekcija “Zete”.

Ranije tokom dana, iz FK “Lovćen” je i zvanično saopšteno kako Slobodan Drašković više nije šef struke.

Porazom od “Mladosti”, “Lovćen” je objektivno izgubio šansu da do kraja konkuriše za prvo mjesto, što sam postavio kao cilj svog angažmana. Iako je moj angažman bio kratak, bila mi je čast da vodim klub kakav je “Lovćen” - stoji u Draškovićevoj izjavi koju je klub tokom dana proslijedio medijima.

Roganovića već na startu očekuju teški mečevi. Nakon predstojeće utakmice protiv Beranaca, slijedi i gostovanje “Mornaru” u Baru, nakon kojeg će biti mnogo jasnije da li će “Lovćen” ostati u užem krugu kandidata za povratak u najjači rang.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније