Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

03. 05. 2018. 12:06   >>  11:59

BORBA ZA FINALE LE

Venger ima plan, Čolo traži timsku igru

Revanš utakmice polufinala fudbalske Lige Evrope biće odigrane večeras. Atletiko i londonski Arsenal sastaće se u Madridu, dok će Salcburg ugostiti Olimpik iz Marseja.

Prvi duel u Londonu završen je rezultatom 1:1, koji daje prednost Atletiku. Međutim, Arsenalov trener Arsen Venger izjavio je da ima jasan plan kako treba da se suprostavi "jorgandžijama" na stadionu "Vanda metropolitano".

"U drugoj utakmici znamo tačno šta trebamo činiti. To može biti naša prednost", kazao je Venger.

Francuz je otkrio razlog remija iz prvog meča.

"Atletikov golman Jan Oblak je bio fantastičan u prvoj utakmici. Nadam se da neće biti tako dobar u Madridu", naveo je Venger.

Iskusnom stručnjaku ovo je posljednja sezona na klupi Arsenala.

"Ne znam što ću raditi sljedeće sezone. Trenutno želim da završim posao. Fokusiran sam na Arsenal i namjeravam dostojanstveno da završim ovu priču", dodao je Venger.

Trener Atletika Dijego Simeone istakao je da njegovi igrači moraju da zaborave na pojedinačne ciljeve, te da večeras odigraju kao tim.

"Postoje mečevi koji se igraju srcem, a ovo je jedan od njih. Potrebno nam je da stadion eksplodira, da imamo strastvenu podršku. Svako od nas mora da bude na maksimumu, moramo da zaboravimo na lične ambicije i da razmišljamo samo o tome da budemo dobri kao tim", kazao je popularni Čolo.

U drugom revanš meču Salcburg će ugostiti Olimpik iz Marseja, koji je u prvom meču u Francuskoj slavio sa 2:0.

Obje utakmice počeće u 21 sat i pet minuta.

Finalni meč biće odigran 16. maja u Lionu.

Prošle godine trofej Lige Evrope osvojio je Mančester Junajted, koji je u Stokholmu, u finalnom meču, pobijedio Ajaks 2:0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније