Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

01. 05. 2018. 18:38 >> 18:32

RAZGOVARAJU SA MANČINIJEM

FS Italije: Još ništa nije odlučeno

Fudbalski savez Italije saopštio je danas da pregovara sa Robertom Mančinijem oko posla selektora, ali da još ništa nije odlučeno.

Član komisije Fudbalskog saveza Italije Roberto Fabricini rekao je agenciji ANSA, poslije današnjeg sastanka, da bi Mančini "napustio posao u Zenitu iz Sankt Peterburga i postao selektor Italije".

On je naveo da "još ništa nije odlučeno", ali da su se dvije strane dogovorile da se ponovo sastanu 13. maja, kada se završi prvenstvo Rusije, kako bi "razgovarali o brojkama i detaljima".

Selektor mlade reprezentacije Italije Luđi Di Bjađo predvodio je A tim na prethodne dvije prijateljske utakmice u martu, protiv Argentine i Engleske.

Italija je bez selektora od novembra, kada je Đanpjero Ventura dobio otkaz pošto nije uspio da odvede ekipu na Svjetsko prvenstvo u Rusiji ovog ljeta. To je prvi put za 60 godina da Italija neće igrati na Mundijalu.

Bivši italijanski reprezentativac Mančini predvodio je tokom karijere Fiorentinu, Lacio, Inter, Mančester siti i Galatasaraj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније