Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

30. 04. 2018. 10:26   >>  10:19

KRITIKOVAO ITALIJANSKI FUBDAL

Sari: Dominacija mora prestati

Trener Napolija Mauricio Sari bio je razočaran nakon poraza njegove ekipe od Fiorentine nakon kojeg su Napolitanci anulirali veliku pobjedu protiv Juventusa u prošlom klu i gotovo izgubili sve šanse za titulu.

Juventus je u subotu nakon velikog preokreta i s igračem više savladao Inter, a Napoli je protiv Fiorentine u Firenzi poražen rezultatom 3:0. Nakon meča, Sari je rekao da je jedina nada to što u životu sve negdje završava i da dominacija Juventusa jednom mora prestati.

"Jedina je nada da u životu sve mora negdje završiti, prije ili kasnije, a dominacija mora da prestane", rekao je Sari aludirajući na vjerovatno sedmu uzastopnu titulu prvaka Juventusa.

Kazao je da je engleska Premijer liga zanimljivija od Serije A i tako podgrijao spekulacije o njegovom eventualnom odlasku na ostrvu, gjde su za njega, kako su mediji navodili, zainteresovani Čelsi, Arsenal i Totenhem.

"Moram reći da je Premijeršip svake godine sve zanimljiviji jer se pobjednici smjenjuju, raste ljubav prema timovima i svi imaju pravo da se nadaju uspjehu. Ovdje u Italiji je sve drugačije, rizik je da ćemo, ako govorimo o ligi, izgubiti mnoge fanove i onda će naš sistem biti siromašniji", kazao je Sari.

Trener Napolija se izvinio navijačima, ali je naglasio da njegovi igrači nijesu mašine.

"Izvinjavam se navijačima, obično ne igramo ovako loše, ali nijesmo mašine. Ponekad može doći do zastoja u našoj igri i partijama", istakao je Sari.

Tri kola prije kraja, Juventus ima četiri boda više od Napolija, a do kraja prvenstva od težih utakmica očekuje ih gostovanje Romi, kao i finale Kupa Italije protiv Milana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније