Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

29. 04. 2018. 15:46   >>  15:38

POBIJEDILI RENDŽERSE

Seltik osvojio sedmu uzastopnu titulu

Fudbaleri Seltika pobijedili su danas kao domaćini u Glazgovu u velikom škotskom derbiju gradskog rivala Rendžers sa 5:0 i osvojili sedmu uzastopnu šampionsku titulu.

Dvostruki strijelac na Seltik parku bio je Doson Eduar u 14. i 41. minutu, a Džejms Forest postigao je gol u 45. Strijelci su još bili Tom Rogić u 47. i Kalum Mekgregor u 53. minutu.

Seltik je tako tri kola prije kraja osvojio 78 bodova i stekao 10 bodova prednosti nad Aberdinom, a Rendžers je ostao na trećem mjestu na tabeli sa 65.

"Mogli smo da postignemo još golova, ali ovo je bila izvanredna igra moje ekipe. Drago mi je zbog navijača, osvojili smo još jednu titulu. Ono što me najviše raduje je naša igra, bili smo pod pritiskom važnosti, ali i pod pritiskom derbija sa Rendžersom", rekao je trener Seltika Brendan Rodžers, prenijeli su britanski mediji.

Seltik je osvojio 49. šampionsku titulu u Škotskoj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније