Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

28. 04. 2018. 22:17   >>  22:11

DEVET MEČEVA BEZ POBJEDE

Sevilja otpustila Montelu

Fudbalski klub Sevilja otpustio je danas trenera Vinćenca Montelu zbog loših rezultata.

Uprava Sevilje se na to odlučila poslije jučerašnjeg poraza od Levantea od 1:2, što je bila deveta uzastopna utakmica bez pobjede u svim takmičenjima.

Sevilja je trenutno sedma na tabeli španske lige, na poziciji koja vodi u kvalifikacije za Ligu Evropa.

Sevilja je ove sezone igrala u četvrtfinalu Lige šampiona, ali je u dvomeču izgubila od Bajerna iz Minhena. U finalu Kupa kralja izgubila je sa 0:5 od Barselone.

Montela je odveo Sevilju u četvrtfinale Lige šampiona prvi put u 60 godina, a španski tim je u osmini finala izbacio Mančester junajted.

Italijanski trener je zimus preuzeo ekipu kada je zamijenio Eduarda Beriza, a sa Seviljom je ostvario 11 pobjeda, imao je sedam remija i pretrpio 10 poraza.

Ekipu će do kraja sezone predvoditi Hoakin Kaparos.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније