Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

28. 04. 2018. 18:02   >>  17:54

REMI ŠALKEA I MENHNEGLADBAHA

Keln ispao, "poker" Bajerna

Fudbaleri Kelna ispali su u drugu njemačku Bundesligu, pošto su danas u gostima poraženi od Frajburga sa 3:2 i tako ostali bez teoretskih šansi da izbore opstanak u najjačem rangu.

Keln je na gostovanju protiv Frajburga imao zaostatak od dva gola, ali je na kraju ipak uspio da dođe do izjednačenja, međutim, u sudijskoj nadoknadi vremena primili su treći gol i tako upisali novi poraz.

Frajburg je poveo golom Nilsa Petersena u 14. minutu, da bi isti igrač u 52. duplirao prednost svog tima.

Keln je u samoj završnici pogocima Leonarda Bitenkura u 82. i 87. minutu stigao do izjednačenja, ali je Lukas Holer u drugom minutu sudijske nadoknade postavio konačnih 3:2.

Keln tako dva kola prije kraja šampionata zauzima posljednje, 18. mjesto sa 22 boda, osam manje od Majnca, dok je Frajburg 14. sa 33.

Šampion Njemačke Bajern Minhen je sa 4:1 pobijedio Ajntraht iz Frankfurta i tako ga udaljio od Lige Evrope, dok su Herta i Augburg igrali neriješeno 2:2, a Šalke i Borusija Menhengladbah su remizirali 1:1.

Za razliku od Kelna Hamburger je ostao u konkurenciji da izbori opstanak, pošto je u gostima s 3:1 pobijedio Volfsburg.

Gosti su poveli pogotkom Bobija Vuda u 43. minutu, da bi samo tri minuta kasnije prednost duplirao Luis Holtbi.

Volfsburg je uspio da smanji zaostatak preko Josipa Brekala u 78. minutu, ali je Đanluka Valdšmit u sudijskoj nadoknadi vremena poslije promašenog penala Filipa Kostića riješio pitanje pobjednika.

Hamburger je 17. na tabeli Bundeslige sa 28 bodova, dva manje od Majnca i Volfsburga.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније