Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

26. 04. 2018. 16:59 >> 16:52

ŠPANSKI MEDIJI

Inijesta u petak objavljuje odluku o odlasku

Fudbaler Barselone Andres Inijesta u petak će i zvanično saopštiti odluku o odlasku iz kluba, prenijeli su španski mediji.

Inijesta je poslije finala Kupa kralja i pobjede protiv Sevilje rekao da će napustiti klub na kraju sezone, a Mundo Deportivo prenio je da će 33-godišnji fudbaler u petak to ozvaničiti. 

Inijesta će, navodno, danas saopštiti saigračima da napušta klub, u koji je došao kao 12-godišnjak.

Kako su prenijeli španski mediji, Inijesta će karijeru nastaviti u kineskom superligašu Čuncin Dangaj Lifanu, sa kojim će potpisati trogodišnji ugovor.

Barselona planira da se oprosti od Inijeste prije početka posljednje prvenstvene utakmice u sezoni, protiv Real Sosijedada.

Inijesta je prošao omladinsku školu Barselone, a kao 18-godišnjak je debitovao za prvi tim. On je najtrofejniji španski fudbaler svih vremena sa 34 trofeja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније