Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavila M.L.B. [ Beta ]

25. 04. 2018. 09:19 >> 09:25

LIGA ŠAMPIONA

Henderson: Poklonili smo im dva gola

Kapiten fudbalera Liverpula Džordan Henderson rekao je da je njegova ekipa poklonila dva gola Romi u prvom meču polufinala Lige šampiona.

"Imali smo kontrolu i praktično smo im poklonili dva gola, a to ne smije da se radi u Ligi šampiona... Ipak, dobro smo igrali, pobijedili smo i idemo na revanš sa tri gola prednosti", rekao je Henderson za britanske medije.

Fudbaleri Liverpula pobijedili su sinoć na svom terenu Romu sa 5:2 u prvoj utakmici polufinala Lige šampiona. "Crveni" su imali 5:0, ali je italijanska ekipa u posljednjih deset minuta uspjela da ublaži poraz i sačuva nade pred revanš u Rimu.

"Moramo da ostanemo pozitivni. Znali smo da neće biti lako ovde, znamo da neće biti lako ni u revanšu. Vidjeli ste kako su se vratili protiv Barselone, koji je jedan od najboljih timova na svijetu, tako da nas čeka stvarno težak izazov, ali radujemo mu se", rekao je kapiten Liverpula.

Revanš je na programu 2. maja u Rimu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније