Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Anadolija ]

23. 04. 2018. 22:35   >>  22:36

"PRAVA ITALIJANSKA ODBRANA"

Strotman: Imamo specijalnu taktiku za Salaha

Vezista Rome Kevin Strotman je uoči sjutrašnjeg meča njegove ekipe protiv Liverpula, u okviru prve utakmice polufinala Lige šampiona, istakao da su osmislili način kako da zaustave Mohameda Salaha koji ove sezone igra odlično u dresu ekipa sa Enfilda.

"Salah sada ima više samopouzdanja i mislim da je to ključno za njegovu odličnu igru u Liverpulu. S lakoćom dolazi u prilike za postizanje gola, sam ih i kreira, a kada i promaši zna da će drugi put sigurno pogoditi. Dok je igrao za nas bio je odličan, ali sada je još bolji", rekao je Strotman novinarima.

Dodao je kako u ekipi Rome ipak, imaju posebnu taktiku koju će upotrijebiti da bi zaustavili Egipćanina.

"Imamo specijalnu taktiku za njega, ali ne mogu vam reći o čemu se radi. Prava italijanska odbrana, to je ono čemu se nadam", kazao je Strotman.

Na pitanje novinara da li se povremeno čuje s egipatskim fudbalerom od njegovog prelaska u Liverpul, holandski vezista je rekao da su razgovarali nekoliko puta.

"Zvao sam ga nekoliko puta, ali niko se ne javlja na telefon, izgleda da je promijenio broj. Pisaću mu nakon polufinala", kazao je vezista Rome.

Salah je za Romu igrao dvije sezone, a prošlog ljeta je prešao u Liverpul za 42 miliona eura. Za Liverpul je postigao 41 gol u svim takmičenjima, a 31 u engleskom prvenstvu, te je zbog toga izabran i za najboljeg igrača sezone u Premier ligi.

Susret na Enfildu igra se u utorak od 20.45 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније