Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

sportsport.ba; B.V.

23. 04. 2018. 11:11   >>  11:04 1

RIVALDO IZJAVIO

Nejmar napušta PSŽ i prelazi u...

Legendarni brazilski fudbaler Rivaldo otkrio je kako će njegov mladi sunarodnjak Nejmar na ljeto napustiti PSŽ.

 

Iako je prošlog ljeta za 222 miliona eura prešao u PSŽ iz Barselone, čini se da će brazilski napadač nakon samo jedne sezone ponovo napraviti transfer.

Kako tvrdi Rivaldo, legenda Barselone, Nejmar se vraća u Španiju, no ne u redove katalonskog kluba.

Svjetski mediji već mjesecima spekulišu da će da pojača Real Madrid.

"Neće se vraćati u Barselonu. Prema informacijama koje ja imam i zbog svega što sam čuo, mislim da on odlazi u Real Madrid. Vjerujem kako u Realu može da postane najbolji igrač svijeta", kazao je Rivaldo.

On je istakao da Nejmar teško može biti najbolji ako igra u Francuskoj i da mu nastupi za Barsu ili Real mogu donijeti sve ono što želi i najbolje moguće izazove.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније