Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Mina ]

22. 04. 2018. 19:09 >> 19:01

2. CFL

Remi Mornara, slavili Mladost i Lovćen

Vodeći Mornar osvojio je bod, dok su Mladost-Lješkopolje i cetinjski Lovćen ostvarili pobjede u 27. kolu Druge crnogorske fudbalske lige.

Mornar je u Plavu igrao sa Jezerom 0:0, dok je Mladost u Kotoru slavila protiv Bokelja 1:0.

Odlučujući pogodak postigaoa je Jasmin Muhović u 80. minutu.

Lovćen je na terenu Trening kampa Fudbalskog saveza savladao Čelik 5:0, a ubjedljivo je bilo i Jedinstvo, koje je u Bijelom Polju savladalo Cetinje 4:1.

Bez pobjednika završen je duel Otrant-Olimpika i Berana, koji su u Ulcinju igrali 2:2, dok je Ibar u Rožajama pobijedio Igalo 1:0.

Mornar je, poslije 27. kola, vodeći na tabeli sa 56 bodova i ima šest više od Mladosti i Lovćena. Bokelj je četvrti sa 45, koliko ima i Berane sa slabijom gol razlikom.

U narednom kolu, 29. aprila, sastaće se: Berane – Bokelj, Mornar – Otrant-Olimpik, Cetinje – Jezero, Igalo – Jedinstvo, Čelik – Ibar i Mladost-Lješkopolje – Lovćen.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније