Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

rtcg.me/Beta [ Objavio: O.Z. ]

21. 04. 2018. 17:48 >> 17:43

LAJPCIG POSUSTAJE

Bajern ne staje, Hofenhajm sanja LŠ

Minhenski Bajern nastavio je sa pobjedama iako je već osvojio titulu, dok je Hofenhajm ponizio Lejpcig i sada je on bliži Ligi šampiona. Važan trijumf u borbi za opstanak upisao je Hamburg.

Bajern ne misli da staje iako je pitanje šampiona riješeno. Bavarci su danas, u utakmici 31. kola njemačke Bundeslige, u gostima pobijedili Hanover sa 3:0.

Golove za šampiona Njemačke postigli su Tomas Miler u 57, Robert Levandovski u 73. i Sebastijan Rudi u 97. minutu.

Bajern je na prvom mjestu na tabeli ima 78 bodova, dok je Hanover 13. sa 36.

Istim rezultatom slavila je i Herta na gostovanju Ajntrahtu. Ekipa iz Berlina je do sva tri boda stigla pogocima Dejvija Zelkea, Metjua Lekija i Aleksandera Esvajna.

Herta je deveta na tabeli sa 42 boda, dok je Ajntraht sedmi sa četiri boda više.

Fudbaleri Hofenhajma su u gostima pobijedili Lajpcig sa ubjedljivih 5:2.

Dva gola za pobjednički tim postigao je Mark Ut, u 14. i 59. minutu, a u strijelce su se upisali i Serž Gnabri u 35, Pavel Kaderabek u 45. i Lukas Rup u 65. minutu.

Oliver Bauman je u 59. minutu postigao autogol, a mrežu Hofenjahma pogodio je i Dajo Upamekano u 89. minutu.

Hofenjahm je peti na tabeli sa 49 bodova, dok je Lajpcig šesti sa dva boda manje.

Fudbaleri Štutgarta su na svom terenu bili bolji od Verdera sa 2:0. Štutgart je deseti sa 42 osvojena boda, a Verder na 12. mjestu sa 37.

U derbiju začelja, fudbaleri Hamburga su na svom terenu savladali Frajburg sa 1:0 golom Luisa Holtbija u 54. minutu. Frajburg je na 16. mjestu sa 30 bodova, dok je Hamburg 17. sa pet bodova manje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније