Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

22. 07. 2013. 21:34   >>  21:34

JEDNOG DANA

Gatuzo: Biću trener Milana

Nekadašnji italijanski fudbaler a sada trener Palerma, Đenaro Gatuzo, izjavio je italijanskim medijima da mu je velika želja da jednog dana bude strateg "rosonera".

On je najveći trag ostavio u dresu Milana, u kojem je  proveo 13 godina, prije nego što je prethodne godine otišao u švajcarski Sion gdje je završio igračku i počeo trenersku karijeru.

Prvi zadatak na Siciliji biće mu da vrati Palermo u Seriju A.

“Ne razmišljam o tome sada jer imam još mnogo da učim kao trener. Ipak, vjerujem da ću jednog dana biti trener Milana“,  rekao je Gatuzo.

Popularni Rino se ne plaši predsjednika Palerma, kontroverznog Mauricija Zamparinija, poznatog po tome što lako mijenja trenere.

“Predsjednik Zamparini i ja imamo sjajan odnos. Ubijeđen sam da će me rezultati na klupi Palerma zadržati u klubu“, zaključio je Gatuzo.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније