Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

22. 07. 2013. 17:26 >> 17:26

PRVA KUPOVINA

Junajted jači za Garaja

Mančester Junajted je dogovorio transfer Ezekijela Garaja iz Benfike, vrijedan 20 miliona eura. Odlični štoper bi trebalo da bude prvo veliko pojačanje tima ovog ljeta.

"Orlovi" će inkasirati 10 miliona, dok druga polovina ide Real Madridu, koji ima 50% vlasništa nad ugovorom ovog fudbalera.

Mojes želi da unese “svježu krv“ u odbrani s obzirom na godine Rija Ferdinanda i Nemanje Vidića. Garaj je u Evropu stigao još 2005. u Rasing iz Santandera u kome se afirmisao do 2008. kada je potpisao za Real.

Međutim, u “kraljevskom klubu“ nije dobio pravu šansu, što nije smetalo Benfiki da ga angažuje, a on je uzvratio sjajnim partijama. Sa mladom reprezentacijom Argentine je osvojio Mondijal, a od prije tri, četiri godine je standardan član "Gaučosa".

Dovođenjem Garaja, za Junajted nije gotov prelazni rok. Mojes želi na “Old Traford“ da dovede Fabregasa i svog bivšeg kapitena iz Evertona Lejtona Bejnsa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније