Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta; B.V.

17. 04. 2018. 11:01   >>  10:55

NEZADOVOLJAN

Murinjo mijenja tim protiv Totenhema

Trener Mančester junajteda Žoze Murinjo rekao je da će izostaviti iz ekipe za predstojeću polufinalnu utakmicu FA kupa protiv Totenhema igrače koji su odigrali loše protiv Vest Bromviča u prvenstvu.

Junajted je u nedjelju na Old Trafordu izgubio od Vest Bromviča sa 0:1 i omogućio gradskom rivalu Sitiju da i matematički osigura šampionsku titulu.

Junajted će u srijedu igrati protiv Bornmuta u prevenstvu, a u subotu protiv Totenhema u FA kupu.

"Biram igrače na osnovu njihove igre", rekao je Murinjo, preneo je Bi-Bi-Si (BBC) i naveo da "neki igrači" koji su igrali protiv Vest Bromviča nemaju mjesto u timu za polufinale FA kupa na Vembliju.

Murinjo je dodao da je duel sa Bornmutom "prilika za neke fudbalere da pokušaju da izbore mjesto u timu za utakmicu sa Totenhemom".

Upitan da pojasni da li to znači da oni fudbaleri koji su igrali loše protiv Vest Bromviča neće igrati protiv Totenhema, Murinjo je odgovorio: "Da".

"Kakav kriterijum imaju treneri? Ja znam samo jedan: način igre. Ili želite da biram na osnovu visine transfera, njihove plate ili lijepog lica? Jedini način je da biram na osnovu njihove igre", naveo je portuglski trener.

Fudbaler sredine terena Ander Erera se povrijedio protiv Vest Bromviča, a Pol Pogba je zamijenjen u 58. minutu.

"Pogbu sam izveo zbog žutog kartona, on nije bio gori od nekih drugih koji su ostali na terenu svih 90 minuta", rekao je Murinjo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније